Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pamatujete na to naše politbyro v listopadu 89, kteří se nedokázali ani spočítat. A takoví lumeni nám teď nařizují z Bruselu. Tam hledejte příčinu.

1 1
možnosti

Pani Barboro Vomáčková. Precetl jsem jen jednu tretinu vaseho clanku. To bylo zjisteni vasi neznalosti o tvorbe cen ve svetovem hospodarstvi. Dale neni nutne vas plac cist. I presto dekuji za snahu.

2 2
možnosti

Stačí napsat, že 20 let praktikování Energiewende, které obsahovalo postupné vypínání stabilních zdrojů elektřiny a jejich nahrazování zdroji nestabilními, které vyžadovaly zálohování plynovými elektrárnami (aby Německo nezůstalo bez proudu, když nefouká a nesvítí) vytvořilo závislost na ruském plynu, které Putin zneužívá.

A že překlopení uvedeného nesmyslu do New Green Dealu přivedlo do podobných problémů celou EU (vč. nás pochopitelně).

No a jste okamžitě kolaborant, Putinův agent, fašista, nenávistník a kdo ví co ještě.

Pokud chcete být za láskyplného vlastence, musíte na to jít opačně.

Začít je třeba prohlášením, že za vše může Babiš a Putin.

Prohlásit, že když budeme platit šílené ceny za energie a následně vlastně za vše - až se i v ostatních komoditách ty ceny energií projeví, že to obratem ukončí válku na Ukrajině.

13 0
možnosti

Snad Frantící nastartují své jaderky a zase bude EE o něco více. Myslím, že kdyby tato vláda měla koule, tak ze systému EO dávno vystoupila , aby alespoň něco udělala pro tento národ...nemá je ..;-D

1 1
možnosti
Foto

A proč tam mluvil s. Skála, paní trikolora Zahradníková, co tam dělal Žarko Jovanovič - to byli experti na energie?

A některé nápisy Vám unikly?

Jenže poklonit se Putinovi, levné energie by bylo! Zkuste myslet!

3 4
možnosti

Je morálně obhajitelné kupovat plyn a ropu ze zemí, kde se pořádají veřejné popravy provinilců proti tamní víře? Kde je za nevěru ženy trest smrti veřejným ukamenováním? Je morálně obhajitelné kupovat plyn a ropu ze zemí, kde jsou homosexuálové shazováni ze skály a kde se dá žena vyměnit za pár velbloudů? Je morálně obhajitelné kupovat cokoli ze zemí využívající otrockou práci dospělých i dětí? Ano, to vše morálně obhajitelné je a my to také děláme. A víte, proč to děláme? Protože je to pro nás výhodné. Takže ano, je morálně obhajitelné kupovat plyn a ropu od země, která je ve válce, do které nám nic není.

3 3
možnosti

I53v48o 13B91o69u58š96e

5. 9. 2022 15:40

Mimochodem, znáte někoho, kdo nechce levnější energie?

2 0
možnosti

I45v81o 88B88o90u53š79e

5. 9. 2022 15:34

Nemusí, ale proč je tedy tak blbý a jde dělat těmhle typům užitečnýho idiota? Je jedno, co si dotyčný sám myslí a chce, ale svojí účastí podporuje ty na tribuně.

1 0
možnosti

Fiala bude v Berlíně a Bruseli vždycky jen horlivě kývat. K tomu byl zvolený.

4 1
možnosti

A33d21a80m 11M12a82l30ý

5. 9. 2022 14:18

Pořadatelé oné demonstrace nejen, že fandí Putinovu Rusku, oni pro něj aktivně pracují. Organizátoři zneužili těžkou situaci a nalákali množství účastníků demonstrace. O řešení jim však nejde. Jejich politikou je rozvrat a zkáza ČR, EU, západní společnosti.

3 2
možnosti

No to již dávno před nimi činí tato pětikolka.,,a úspěšně:-)

0 1
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2204x
Život je soubor náhod a rozhodnutí. Jsme tu jen na chvilku a je zbytečné se zabývat hloupostmi. Podstatné věci však chápeme až od určitého věku a na začátku života se trápíme naprostými podružnostmi. Užijme si každou vteřinu s těmi, které máme rádi.

Seznam rubrik