Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J59i32r43i 77T42i70c13h76y

24. 11. 2022 16:29

Odpoved na otazku v titulku: zrejme ne. Cely zapad je zblbnuty “aktivisty” (rozumnej teroristicky naladeni pomatenci nejhorsiho druhu), jsou podporovani prevladajici radikalni levici.

16 0
možnosti
ZZ

a vládnoucími partajemi.

;-(

0 0
možnosti
PS

No ale Láďa říkal že když poleju Muchu kečupem tak zachráním planetu a Láďa je nejchytřejší člověk co znám. A porušovat zákon když mám pravdu je legální máme na to právo je to i v zákoně Ruda to tam viděl. Jen hlupák si myslí že solární baroni jdou primárně po penězích oni jen mají velký strach o planetu. Každý by si měl ihned koupit krabičku která v zásuvce oddělí špinavou elektriku od té zelené a využívat jen tu zelenou to je úplný základ.

15 0
možnosti
VH

Proč si kupovat krabičku, která v zásuvce oddělí špinavou elektriku od té zelené a využívat jen tu zelenou?

Rovnou jí zrušit úplně, příklad ze Slovenska:

„Já elektřinu ke svému životu nepotřebuji, televizi klidně mohu sledovat i pří svíčkách,“ pravila Lubica Trubíniová, šéfka slovenského hnutí Greenpeace...

3 0
možnosti
OD

Ti, kteří se lepí na silnice a hází kečup na obrazy, jsou jen další zábavnou externalitou všeobecného šílenství této doby.

Evropa třicel let o zelených věcech pouze žvanila, to, že nás vydírá Putin a jezdíme do Kataru prosit, je jen výsledek

14 4
možnosti
TT

Nežvanila pouze. Zavřené jaderky a větrníky, spolu s nesmyslnými auty na baterii, jsou toho svědkem. A bylo by toho víc.

12 0
možnosti
DS

Dotace klimatickým neziskovkám od energetických firem a výrobců zařízení jsou morálně přijatelné úplatky. Je to moc pěkně vymyšleno. Vysoké dary dával i Gazprom.

9 0
možnosti
OD

Kdo platí tuto paní? Koláček? Tykač? Komárek?

1 11
možnosti
JK

Uhelná lobby výjimky z pravidel dostávat může?

0 7
možnosti
OV

Zákony by měli dodržovat všichni. Po víte o nějakém porušení, tak by jste to měl hlásit.

Nedělám si iluze o podnikání v energetice. Jsou v tom obrovské peníze. Ale tlak na prosazování nesmyslných technologií nás dostal do situace, ve které nyní jsme. A určitě taky nebyl nebesky čistý. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2204x
Život je soubor náhod a rozhodnutí. Jsme tu jen na chvilku a je zbytečné se zabývat hloupostmi. Podstatné věci však chápeme až od určitého věku a na začátku života se trápíme naprostými podružnostmi. Užijme si každou vteřinu s těmi, které máme rádi.

Seznam rubrik