Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Francouzi a Švýcaři se smějí. Mají jaderné elektrárny, zdroj levné a spolehlivě energie bez emisí. My raději řešíme záchody pro úchyly.

20 2
možnosti
JK

A u nich se elektřina nenakupuje na burze ?

1 0
možnosti
RM

U nás vládnou zelení?

4 8
možnosti
Foto

Ne. My už si nevládneme :-(.

10 1
možnosti
PP

To je výsledek toho, že Evropská Unie sjednocuje státy ze dvou ekonomicky odlišných světů. Drtivá většina lidí v západní části Evropy pár stovek € ročně řešit nebude. Problém je to tady.

My jsme za komára čekali, až nás dožene Bulharsko. Na nás se holt čekat nebude...

3 11
možnosti
Foto

To nebude pár stovek ... To bude kolaps celých průmyslových odvětví a časem celých států ....

16 0
možnosti
BP

Hm, kolik procent měsíčních výdajů padne na energie ?

0 0
možnosti
Foto

Musíte započítat i související zdražení všeho, na co je energie třeba. Od kuřat,přes dopravu až po kartáček na zuby ...

19 0
možnosti
RK

R19a68d31i57m 67K52ř84í58ž

2. 12. 2021 15:42

Už chápete Poláky?

5 2
možnosti
PS

P71a88v93e12l 69S76i72t95a22ř

2. 12. 2021 14:56

Berte to pozitivně. První blackout vyřadí tyto aktivisty z činnosti. Nedobijí své smartphounky natož notebooky a bude klid. Drtivá většina z nich si ani neumí rozdělat oheň, a to ani se sirkama. :-P

30 0
možnosti
JS

No a ještě jedna věc. ERÚ schválil zvýšení poplatků při distribuci elektřiny , no a pak se divíte?

8 0
možnosti
PD

P26e49t10r 73D86r20a54p91a35l

2. 12. 2021 11:10

no, to jsou ve srovníní s rustem cen silové elektřiny, drobné

3 1
možnosti
PS

EU musí více tlačit na zelenou ideologii. Musí se zavřít více uhelných elektráren a musíme ještě více zvýšit svou závislost na Rusku. Rýsuje se nám tu nádherný scénář scénář kdy EU donutí většinu domácností vytápět elektřinou plus obrovský tlak na elektromobilitu. Je to obyčejná matematika(nabídka poptávka) pokud bude něčeho nedostatek BUDE TO SAMOZŘEJMĚ ZDRAŽOVAT a pro zelené hlupáky ještě jednou BUDE SAMOZŘEJMĚ ZDRAŽOVAT. Až budou lidé vydávat polovinu svých příjmů za energie je velká pravděpodobnost že se třetina užitečných idiotů konečně začne ptát proč se EU dobrovolně žene do chudoby. Samozřejmě je tu i varianta "blackout" to bude ekvivalent nárazu do zdi i pro většinu užitečných idiotů jenže tento náraz je až moc tvrdý.

22 1
možnosti
JS

Nedával bych hlavní vinu ekoaktivistům, ti jen zkoušejí co jim projde, ale hloupým, zkorumpovaným a slabošským vládám , neboť bez toho aby to schválili vlády a zvolení zástupci lidu by tyto nápady neprošly. Nemusím chodit daleko , všichni europoslanci ANO hlasovali pro Green Deal. A tak my tady žijem.

29 3
možnosti
ZZ

To jste na velkém omylu.

Tuto ptákovinu vymyslela a nařídila Evropská komise - a tu nikdo z občanů nevolil. Ta si tu pravomoc přidělila sama a europoslanci Pětipsa tomu tehdy nadšeně tleskali, že to vidí jako další příležitost....... Naopak Babiš patřil od samého prvopočátku ke kritikům této snahy o GD.

:-P:-P:-P

4 5
možnosti
PD

tak musíte pochopit, že pro europslance je toto mimo jejich rozlišovací schopnosti, s jejich platem nohou být energie dražší třeba 10x a ani si toho nevšimnou

16 1
možnosti
Foto

Jak píši jinde, energie pro domácnost je jen špička ledovce. Nebo ko!ik znáte výrobků, na jejiž výrobu energie není třeba ?

1 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2204x
Život je soubor náhod a rozhodnutí. Jsme tu jen na chvilku a je zbytečné se zabývat hloupostmi. Podstatné věci však chápeme až od určitého věku a na začátku života se trápíme naprostými podružnostmi. Užijme si každou vteřinu s těmi, které máme rádi.

Seznam rubrik