Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Ono to nezáleží na EU, ale na tom jak máme od revoluce neschopné vlády.

Mám vdanou dceru v Austrálii (Perth, západní Austrálie) a tam změnu času udělali 4 roky na zkoušku.Pak bylo referendum a protože většina lidí byla proti střídání, tak to zrušili.Takže každý stát v Austrálii má jiný čas a nikomu to nevadí.Na hranicích toho kterého státu si musíte znova seřídit hodinky.

V novější době toto zavedli komunisti a jelikož se lidi tomu brání aby to bylo zrušeno, tak vlastně dokazují, že i komunisti udělali dobrý skutek.

2 0
možnosti
LW

Jen si Vás dovolím poupravit, že to nebylo nařízení nějakého Bruselu, ale konsensuální přání zástupců jednotlivých členských států. Pokud by se ale něco takového mělo realizovat, považuji koordinovanost mezi jednotlivými státy jako nutnost. Málo kdo si přeje, aby si musel chaoticky posouvat čas, kdykoliv překročí hranice.

Vždyť i u nás existuje většinová shoda, že by se neměl posouvat čas. Ale ta shoda už nepanuje v tom, který čas by zde měl platit.

2 0
možnosti

Jelikož ne každý používá hodinky, které musí seřizovat, ale každý používá mobil, který reaguje na signál BTSky, tak seřizování hodinek není nutné.

Ještě že je COVID. Jinak by neschopnost se dohodnout museli hodit na Putina.

1 1
možnosti
AT

Zahnutí mně vadí nejméně.

Také se přidávám. Proč nějaký parlament EU rozhoduje a nakonec přikazuje jak si česká hospodyně přeje jak má být správně zahnutá salátová okurka. Od toho máme českou poslaneckou sněmovnu, která správně dokáže českým hospodyňkám schválit správné zahnutí okurky. Sama za sebe mohu napsat, že jsem s tímto problém nikdy neměla, nebo jsem to vždy nakonec nastrouhala a použila na salát.;-D

1 1
možnosti
VV

Odkud jste pani Trochtova vytahla tenhle prastary hoax?

2 0
možnosti
ND
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2204x
Život je soubor náhod a rozhodnutí. Jsme tu jen na chvilku a je zbytečné se zabývat hloupostmi. Podstatné věci však chápeme až od určitého věku a na začátku života se trápíme naprostými podružnostmi. Užijme si každou vteřinu s těmi, které máme rádi.

Seznam rubrik