Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To se má pro sójový párek vymyslet nějaký nový název?Požadavek veganů my přijde celkem logicky a hledat v něm pokrytectví je nesmysl.Jedni naší mladí jsou veganů,ale nějak nevím o tom,že by chtěli něco někomu diktovat,naopak když přijedou k nám na návštěvu,vezou si svoje jídlo sebou a u nich ochutnáme něco pro nás nového...

3 2
možnosti
MT

Cokoli vegan (vegetarián, teplomet, vlezdobruselista, metalista, cyklista...) činí, vždy špatně činí. Tak praví evangelium bílého pracujícího heterosexuálního muže. Někdy (jako teď) není snadné rozpoznat, co je na jejich činech špatného, ale pevní ve víře se nenechají zmást a odhalí to.

...a kdo se nezasměje mojí nadsázce, nerozumí srandě a je největší vegan ze všech:-)

2 0
možnosti
Foto

Krásným příkladem dostihnout pravých párků a hamburgerů v rámci veganství jsou i nyní k nám dovážené pochutiny pod značkou "Linda..." od známého zpěváka. - A tím nemám na mysli tu ze známé písničky Ivana Mládka: "LInda a Linda a Linda..." Ta má ráda marmelády. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Oprava: Krásným příkladem dostihnout chutě...

0 0
možnosti
MT

Mám dotaz: ta pasáž s diktováním přesvědčení ostatním souvisí s tématem, nebo je to spíš kvůli délce textu?

2 0
možnosti
Foto

To je rozšíření tématu do etických, morálních a filozofických rozměrů. R^

Většina lidí ovšem tyto rozměry vůbec nechápe nebo je považuje za nesmyslnou odbočku kvůli délce textu. Rv

0 0
možnosti
Foto

Nadherně napsáno... R^ Mimochodem, když těm mamlasum vadilo pomazankove maslo, měli by to dotahnout do konca a zakazat i nazvy typu brokolicove řizky nebo arašidove maslo (britove už su stejně na odchodu, takže nikdo protestovat nebude). ;-)

7 0
možnosti
Foto

Mě nejvíc baví to, že skupina lidí, která se pohoršuje tím, že bramborovému lihu nemůžeme říkat rum se prolíná s těmi, kteří se trefují do vegetariánů, že chtějí burger a párek. Ano, s burgrem a párkem mají pramálo společného, stejně, jako tuzemák s rumem.;-D

4 0
možnosti
PL

Já jsem turbo-masožravec. Ale upřímně, je mi jedno, jak se budou jmenovat jídla, která nejím, klidně ať mají v názvu maso, já se určitě nespletu.

Takže pokud si to vegani prosadí, tak jim to přeji. A to nejsem euroskeptik.

1 0
možnosti
MM

Výborně napsáno R^ je to zcela ukázkový příklad pokrytectví.

9 1
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2204x
Život je soubor náhod a rozhodnutí. Jsme tu jen na chvilku a je zbytečné se zabývat hloupostmi. Podstatné věci však chápeme až od určitého věku a na začátku života se trápíme naprostými podružnostmi. Užijme si každou vteřinu s těmi, které máme rádi.

Seznam rubrik