Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Lidový soud České republiky složený z jedné stovky laiků (z nichž 50 nebude smět mít pro správnost hloupého úsudku dokončenou ani základní školu!) se usnese, že pro záchranu planety začne od prvního srpna platit zákaz vyrábět nápoje, které obsahují kysličník uhličitý. Což jest ovšem vedle šampáňa hlavně pivo a takový ohromně krutý utrum bude pro Čechy jako takové znamenat hotovou pohromu.;-O

0 0
možnosti
Foto

A úplně nejlepší na tom je, když se o tom rozepíše superlaik, který v podstatě ani nechápe, čeho se žaloba týká. Jde o realizaci závazků, ke kterým se ČR upsala v Paříži.

V každém případě se budoucí soud dá shrnout takhle: Soud rozhodne, zda vláda plní, k čemu se zavázala. Na to není potřeba žádné přírodovědné vzdělání.

1 0
možnosti
Foto

Soudyrozhodují naprosto běžně v oblastech ve kterých jsou laici. Právě proto soudy využívají soudních znalců.

V oblasti o které píšete pak nemají soudy posuzovat globální oeplování ale to jestli plní vláda meznárodní smlouvu, ke které jsme se zavázali

1 0
možnosti
Foto

S počasím se něco podstatného stalo. Dříve přes naše území šla fronta za frontou. Teplá, studená, inkluzní. Na každé sprchlo. Někdy víc, někdy méně, ale pršelo daleko častěji než dnes.

1 0
možnosti
Foto

Možná to bude jen krátkou pamětí jednotlivého člověka.

Stáhnul jsem si hostorické záznamy z Klementina a jak se dívám, tak jsou sice poslední dva roky extrémě suché, ale proti dlouhodobému suchu ze 3 čtvrtiny 19. století je to pořád ještě celkem selanka.

2 0
možnosti
JK

Sama píšete, že chtějí hnát vládu k soudu za to, že neplní závazky z pařížské konference. Určit, zda plní nebo neplní jasně dané závazky je myslím v silách soudu. Nebo jste to myslela jinak? Máte to celé nějak zamotané.

2 0
možnosti
Foto

A tím to bude vyřešeno. Soud vydá výnos, že se klimatická změna a oteplování zakazuje. A sv. Petr, který to má na svědomí, půjde do basy.

R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2204x
Život je soubor náhod a rozhodnutí. Jsme tu jen na chvilku a je zbytečné se zabývat hloupostmi. Podstatné věci však chápeme až od určitého věku a na začátku života se trápíme naprostými podružnostmi. Užijme si každou vteřinu s těmi, které máme rádi.

Seznam rubrik