Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

Děkuji Vám za Vaše psaní. Dokážete psát o problému tak nějak s chladnou hlavou. Toho si vážím.

Doby, kdy veřejnoprávní média byla vyvážená, jsou už bohužel pryč a obávám se, že se to hned tak nevrátí. Česká televize, Český rozhlas a ČTK už moji důvěru dávno ztratili....

Soudě podle dnešních médií zde média dnes nejsou od toho, aby poskytovali vyvážený pohled, ale aby šířili narativy.

1 1
možnosti
Foto

Ano, média lžou nebo si upravují pravdu. To ale neznamená, že autorka musí proti tomu bojovat podobným lhaním a úpravami pravdy, které předvedla svým výkladem globálních teplot od NOAA.

0 2
možnosti
Foto

Autorka tu na jaře tvrdila, že podle NOAA se globálně už několik let ochlazuje. Zajímalo by mě, zda by tuhle blbost napsala i dnes po rekordně globálně teplých posledních třech měsících,.

Autorka blogu totiž patří k popíračům oteplování, kteří si vždy vyberou krátkou časovou řadu pro své alternativní pravdy.

0 5
možnosti
MK

Friday for future .... to je opravdu etalon objektivity.

3 0
možnosti
JK

Ha! Majitelka "skutečných možností Česka"! Majitelů "skutečné reality" je mezi lobbisty uhlobaronů spousta, tohle je ovšem novinka

0 2
možnosti
VF

Čéro ?? Cha cha ! Nejpravdivější, nejinformovanější, ideologicky nejsprávnější tlampač mezi všemi tlampači je čéro plus ! Renomovaní intervjůci a intevjůčky vám dokonale vyperou mysl a seznámí se všemi nejsprávnějšími aspekty zdejšího života a přesvědčivě ukážou na všechny negace a nepřátele, které musíme mít v nenávisti. 1984 hadr. Hurá !

3 1
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2204x
Život je soubor náhod a rozhodnutí. Jsme tu jen na chvilku a je zbytečné se zabývat hloupostmi. Podstatné věci však chápeme až od určitého věku a na začátku života se trápíme naprostými podružnostmi. Užijme si každou vteřinu s těmi, které máme rádi.

Seznam rubrik