Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

Máte to takové celé popletené...

0 0
možnosti
ZZ

Merklová má pravdu v tom, že levný ruský plyn nastartoval výtečně německou ekonomiku, které se začaly bát ostatní ekonomiky EU i USA !

USA vědí, jak se nejlevněji a přitom i elegantně zbavit svého největšího ekonomického nepřítele.

;-)

0 0
možnosti
Foto

"že levný ruský plyn nastartoval výtečně německou ekonomiku" je celkem smělá hypotéza.

Mohl byste sdělit, jakými exaktními metodami a z jakých údajů jste ověřil její platnost? Ověřoval jste i alternativní hypotézy? Mám na mysli hypotézu, že přechod od uhlí a jádra k OZE a plynu neměly na ekonomiku významný vliv a hypotézu, že přechod od uhlí a jádra k OZE a plynu naopak německou ekonomiku utlumil?

0 0
možnosti
JV

Paní Vomáčková, já si zase pamatují před mnoha lety na ty výroky a příspěvky "Bohužel nemáme takovou paní Merkel " A teď se zase mávají mnozí Češi rudými vlajkami. Tak to tady je.

1 0
možnosti
LH

To pokřikoval na náměstí Peszinski, když se nám snažila vnucovat své Nigerijce

0 0
možnosti
JK

J17a16n 69K40a41r18a72s36e41k

1. 11. 2022 18:31

no konecne to uz lidem dochazi, jaka klatastrofa ta zenska zejmena pro Nemecko byla.

Tady nejde jenom o plyn. To jeji 'jo a ne' ohledne jadernych elektraren, absolutni necinnost ohledne digitalizace nemeckeho hospodarstvi ....

V Nemecku jeste davno predtim nez byla kanclerka upozornovalo nekolik zurnalistu, o jakou kreaturu se jedna, charakterove nejspodnejsi suple. Ale jeji napojeni na masova media ji umoznilo to vse zamaznout a Nemci se rozhodli se na 16 let uvelebit na gauci a vykaslat se na pokrok.

Ta dama je skutecne ta pomsta vychodonemeckych komunistu na celem Nemecku za to sjednoceni.

7 0
možnosti
DT

Vychoval a na post kancléřky ji implantoval Kohl. Snad si nemyslíte, že prostý Němec něco v politice ovlivní?

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 1
možnosti
JF

Snad se poučí z krizového vývoje a přejdou ještě rychleji na OZE a pak to teprve od nich okopčíme. Aby jsme místo Putina zase nekrmili třeba našimi těžce vytisknutými penězi zase Katar ... nebo budou Amíci prodávat svoje neobnovitelné nerostné rezervy jen za ty jejich natištěné papírky?

0 0
možnosti
MP

No tak Němci už na OZE přešli ve velkém, mají v nich už mnohem větší výkon než v normálních zdrojích, jenže jen teoreticky, protože OZE zkrátka nevyrábějí pořád, proto je chtěli vykrývat plynem. A navíc se obávám, že větrné elektrárny v severním moři od nich neokopčíme:-).

2 0
možnosti
HH

Vážená, za to, co teď prožíváme si můžeme sami vlastní hloupostí se sankcemi. Proč Amík bere ropu a plyn z Ruska vesele dál? Ten se naší blbosti musí řechtat.

Madam Merkel za to nemůže.

7 17
možnosti
MP

Tyhle tajné informace vam přišly mailem? Tak si ho rychle uložte, než vám ho smažou z počítače:-)))(

11 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2204x
Život je soubor náhod a rozhodnutí. Jsme tu jen na chvilku a je zbytečné se zabývat hloupostmi. Podstatné věci však chápeme až od určitého věku a na začátku života se trápíme naprostými podružnostmi. Užijme si každou vteřinu s těmi, které máme rádi.

Seznam rubrik