Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J86i27ř46í 84D15a51n65i93š

5. 12. 2021 14:57

Já zkrátka tu neekologičnost, že spalujeme uhlí, nechápu. Vždyť to je největší zlo! Proč lidé neodebírají energii ekologicky prostě ze zásuvky. :-)

1 0
možnosti

Tak bohatý chudému nevěří, říkalo se správně asi už za Ferdinanda Dobrotivého možná už za Karla IV. Brusel, kde každý úředník a poslanec má plat odhaduju 100 000 Kč a více (4000 E), přikazuje nám v chudých zemích EU, abychom byli ambiciozní (to je ejich oblíbená fráze). A zaplatili záchranu planety. Ta záchrana planety z EU je samozřejmě nesmysl, stačí se podívat na glóbusu, jakou část planety zabírají země EU.

1 0
možnosti

Nejen elektrina se zdrazila sam, taky pecivo, zelenina, pivo a jine napoje. A urcite za to zase muze EU.;-D

2 11
možnosti

Za cenu energií může tupá a idiotská zelená politika EU. S Reichem v čele.

19 0
možnosti
Foto

J11i39ř68í 76K84i87n91d93l

18. 10. 2021 12:23

Fiala řekl a stejně tak to uvedl ČEZ, že vláda Babiše dlouhodobě věděla, že Bohemia Energy je v problémech a zveřejněním problému počkala až na konec voleb. Řekl, jak možné, že Energetický regulační úřad, ministr průmyslu a obchodu Havlíček nevěděli, že Bohemia Energy má nasmlouvaných milion obyvatel, ale nemá nasmlouvaný nákup energií. Když tomu došlo, proč řádně neinformovaly občany, co dělat za této situace, protože ne každý má doma internet, zejména ti starší obyvatelé. Za další řekl, že stát inkasuje z emisních povolenek 270 miliard a tyto miliardy by se měly rozdělit mezi lidí, kteří se díky zdražování energií dostanou do potíží.

1 1
možnosti

Mám obavy, že jste se záměrně o řád spletl s těmi povolenkami.

Regulační úřad, natož MPO nemá během roku žádné povědomí o hospodaření podnikatelských subjektů, natož aby mělo nástroj k nějakému ovlivnění.

;-D

0 0
možnosti

Nejhorší je, že politici se teď sice snaží překotně tu drahotu brzdit, vymýšlejí tu snížení DPH, tam dotace. Ale dlouhodobě budou pokračovat v nesmyslných krocích. Vsadím se, že nikoho ani nenapadne zrevidovat emisní povolenky, budou se dál dotovat miliardami soláry a větrníky, i když každý ví, že v zimě skoro nevyrábějí. Ale to je vlastně dobře, protože se budou moct další miliardy poslat na dotacích pro plyn, i když je to samozřejmě nesmysl. A v Rusku a Číně se budou jen víc a víc smát.

10 0
možnosti
Foto

J44o87s14e35f 14B95á62r98t36a

18. 10. 2021 11:45

A Putin se směje, nemusí nic dělat, všechno zařídila EU sama.

9 0
možnosti

Milá EU pokud odstavíte jádro a uhlí musí a pro EUrohujery ještě jednou MUSÍ zdražit poslední komodita kterou používáme k výrobě tepla/elektřiny tedy plyn. Pokud přestane foukat/svítit musí situaci zachránit uhlí pokud ale uměle zdražujete spalování uhlí pomocí emisních povolenek musí a ještě jednou MUSÍ výsledný produkt tedy elektřina zdražit.

Co ještě v EU netuší? Milá EU elektřina je vstupní komodita která zdraží naprosto vše. Poskytovatelé služeb(kina, kadeřnictví, stravování) a výrobci od hrnců až po elektroniku všichni své zvýšené náklady přenesou na spotřebitele. Nebude to tedy jen 5000kč měsíčně navíc zdražení bude obrovské. Vaše lži o dočasné inflaci vyplavou a celá EU včetně odborníků se budou podivovat.

A ještě něco EU netuší. Jen bohatá společnost se stará o ekologii. Až bude lidem zima nebo náklady výrazně stoupnou budou lidé topit třeba plastem. Přesný opak toho co zelení chtějí. Jenže toto vše jim dojde až za pár měsíců.

19 0
možnosti

EU hujeři nevidí, neslyší.

9 0
možnosti

Už jsme si vybrali.

0 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2204x
Život je soubor náhod a rozhodnutí. Jsme tu jen na chvilku a je zbytečné se zabývat hloupostmi. Podstatné věci však chápeme až od určitého věku a na začátku života se trápíme naprostými podružnostmi. Užijme si každou vteřinu s těmi, které máme rádi.

Seznam rubrik