Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Panu Linhartovi: EU by si měla zachovat odstup mj. od Ruska tak, aby byla energeticky na něm nezávislá. A taky by neměla mít nic společného ani s ruskými, ani čínskými vakcínami: v Rusku se vyrábějí jedy pro politic. odpůrce (a Západ se svými sankcemi je také odpůrcem), u Číny mají západ. experti podezření na "koronavirus z laboratoře".

0 0
možnosti
TL

37943 Ano, naprostý souhlas R^:-)

0 0
možnosti
VB

Podle mých informací - z oficiál. němec. a rakous. zdrojů - tito naši sousedé chtějí naopak dál posilovat vše, co není škodlivé a je levnější (např. než jádro nebo i ruský plyn), např. Rakousko má koncepci, jak přejde na 100 % na energii bez škodlivin (voda, vítr, slunce, odpad aj.). Je lepší se podívat přímo na informace jejich úřadů (vlády i nezávisl. institucí) než se spoléhat na "jedna paní povídala", což se někdy bohužel týká i informací v některých česk. médiích. Biden začal plnit sliby voličům, např. pokud jde o reformní zásahy do policie, na "zelenou" politiku zcela určitě dojde.

0 0
možnosti
MK

Nechci nic říkat, ale ctihodný pan Biden - vrcholný demokrat na věčné časy a nikdy jinak - a jeho administrativa se nechová nějak zásadně jinak:

https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/joe-biden-nord-stream-2-sankce-usa-rusko-nemecko_2102161927_jgr

Jo jo, jde především o prachy - z prodeje amerického břidličného plynu. :-)

1 0
možnosti
TL

R^R^R^ I když velice smutné čtení.

Business a naivita se zde snoubí. Skutečně si obyvatelé Západu, nemající zkušenosti s okupací rusáky jako třeba ČR (bez diskuze 1945 - 1989) nejsou schopni uvědomit, co to znamená. Žádné pohádky, osobní zkušenosti, zkušenosti mých obou dětí, žijících na Západě etc. Navíc osobně trocha ambivalence k osobě Gerhard Schröder, který na podzim 2000 vyhlásil program IT green cards, povedlo se mi ji získat a pracovat jako informatik v SRN ...

Další věcí je, jakákoliv závislost na rusácích je, může být až perniciózní, medicínsky vyjádřeno. Ten, kdo má kladný vztah ke svým descendetům a přemýšlí, nemůže chtít pěstovat zvyšování závislosti na evil empire.

Rok 1968 je v tomto přece pouhou vzpomínkou, rusáci praktikují stále stejnou politiku, a netřeba srovnávat s USA. A argument, že rusfobie je dnes zbytečná, že je pouhým odrazem politiky jisté ruské krysy, zvané putyn? Jistě, ale jak asi jinak vnímat stát než tím, co ukazuje režim tam panující?

2 3
možnosti
JN

Běž se léčit, Linharte .. :-)

1 0
možnosti
JJ

a ta postava Kevina Kostnera si snad nezajistili privilegovane postaveni u Indianu?

0 0
možnosti
PD

Omlouvám se, ale kdybyste tu nabídku dostala Vy, odmítla byste?

0 0
možnosti
MP

O tom to ale prece vubec neni. Otazka zni, proc nebo za co ji dostala.

1 0
možnosti
ZZ

Když nemají Rakušané jádro, potřebují nějaké jiné zdroje energie, protože samotné vítr a slunce nestačí - jak už dobře poznali, takže ruský plyn je dnes pro ně jediné přijatelné řešení. Bude li plyn v Rakousku, tak a my si z něj pak budeme moci cucnout.

:-):-):-)

1 0
možnosti
RC
JR

J78a16n 29R31á24ž

5. 3. 2021 13:50

Určitě ve svém odporu k ruskému plynu si uvaříte polévku a brambory na břidličném plynu koupeném v bombě od Poláků, kde se prý dostane koupit.

2 3
možnosti
PB

"........ je zbytečné se zabývat hloupostmi. Podstatné věci však chápeme až od určitého věku a na začátku života se trápíme naprostými podružnostmi." ,- výstižná profilovka,- sa netrapteVEU!

1 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2204x
Život je soubor náhod a rozhodnutí. Jsme tu jen na chvilku a je zbytečné se zabývat hloupostmi. Podstatné věci však chápeme až od určitého věku a na začátku života se trápíme naprostými podružnostmi. Užijme si každou vteřinu s těmi, které máme rádi.

Seznam rubrik