Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Čína vypouští ročně 6,5 tuny oxidu uhličitého na obyvatele, Česká republika 10 tun, Indie 1,8 tuny

1 0
možnosti

Dobře, že jste to napsal. Co tedy naši čeští ekologičtí aktivisti udělali pro to, abychom nebyli na 15. místě?

Jakým způsobem snížili energetickou náročnost své domácnosti? Hlavně náročnost na tepelnou energii. Topí v zimě, nebo ne? Odkaz uvádí cca 1 tunu na jednoho obyvatele ČR.

0 1
možnosti

Meli radeji mavat rudymi prapory a volat ja jsem hornik kdo je vic ;-D Ze, ano EUEU

1 1
možnosti
Foto

Já jsem horník, kdo je víc? Dva horníci. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Jednoznačný souhlas, Barboro. R^

6 0
možnosti

Dobrý den. Ve svém článku jste se jen trochu přiblížila k určité části širokého spektra jevů, které jsou obrazem současného takzvaného vyspělého světa, jinak řečeno přežrané, zpovykané euroatlantické civilizace. Základním příznakem rozkladu této společnosti jsou zjevné nebo skryté řežby zájmových ekonomicko-politických uskupení (klanů, gangů, nadnárodních korporátů), které jsou maskovány a skryty pod nejrůznějšími mimikry ideologických, věroučných či jinak pseudovědeckých žvástů, doktrín či nedokazatelných teorií. Mezi hlavní zástupné představitele takových klanových válek patří především obrovská džungle takzvaných neziskových organizací. Sám o sobě pojem nezisková organizace je pokrytecký protimluv, protože většina takových podniků je ve skutečnosti krutě zisková, především pro své provozovatele, parazitně napojené na nejrůznější finanční zdroje. Vyvolávání paniky, nenávisti, hysterie a strachu z neznámého ohrožení je pak základním manévrovacím principem takových organizací. Zelený ekoterorismus je jen jedna součást ideologického radikalismu reprezentovaného nejrůznějšími excesy genderismu, násilné migrace, exhibicí LGBT i loupežením BLM. To všechno jsou symptomy rozkladu z přežraného konzumu, kterým se, jak píšete zbytek světa směje.

4 3
možnosti
Foto

Pokusím se tak trochu hádat směr, kde asi vy vidíte ten skvělý, prosperující svět zdravého selského rozumu, kde vše funguje tak jak má - Rusko, Čína. Trefil jsem se? ;-)

4 3
možnosti
Foto

No mně zas příjdou směšní (nebo spíš hloupí) lidi jako Vy.

6 12
možnosti

Škoda, že jste svůj "výkřik do tmy" nepodpořil nějakým věcným názorem.

2 1
možnosti
Foto

Koukám že vám aktivisté leží pěkně hluboko v žaludku. No jo, není nad to všímat si jen svého. Nehas co tě nepálí, že?

4 5
možnosti

Mě osobně leží v žaludku, protože jsou to obyčejní pozéři, honící selfíčka. Boj za lepší klima jim nevěřím, protože ho svým chováním sami devalvovali - viz fotka Grety v údajně přeplněném vlaku.

1 0
možnosti
Foto

Dobře napsané. Jsou pro ekologii, ale už nevymyslí kde brát energii na nabíjení jejich mobilů, na výrobu jídla, ošacení, a na další "výdobytky moderní doby", které ve velké míře využívají...

15 0
možnosti

jak víte, že to nejsou treba vegani, jejichz ekologicka stopa spotrebovane potravy je podstatne nizsi nez u masozravcu? Jak vite, ze se treba vetsiny vydobytku civilizace vzdali? No a to dobijeni mobilu... to opravdu takovej zasek v energeticke bilanci neni.;-)

3 1
možnosti

J12a63n 67R67á57ž

2. 9. 2020 14:18

Asi tak!

Dobrý názor: Dokud ekologický aktivista prosazuje své názory v souladu se zákonem je ekoaktivista a když je prosazuje v rozporu se zákonem, je ekoterorista a jako s teroristou by se s ním mělo zacházet R^

11 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS