Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na téma "sucho" jsem již v minulosti napsal článků několik, ale většinou se s žádným zájmem čtenářů /jako s tématem podružným!/ nesetkaly. Podle mě je od nejdéle sloužícího ministra životního prostředí Richarda Brabce /ANO/ docela úsměvné jeho snažení s programem Dešťovka v domnění, že když budou lidé používat "vodu s nebes spadlou", že tím ohromně ušetří, protože bude zadarmo - ovšem výsledek je houbeles, tedy přesně opačný. Protože takovou výhodu si nenechají líbit kanalizační firmy a nadměrné množství vody odváděné občany do kanalizace, jim náležitě zpoplatní. Takže ta úspora peněz za vodu od ministra Brabce spočívá přesně v čem????;-)

0 0
možnosti
EH

Když nezaprší, stejně nic neuspoříte. :-)

Já už se poslední roky potýkám s dilematem, jestli na zahradu zavést vodovod, nebo to ještě nějak vydržím s dešťovkou. A stejně vždycky počítám poslední kapky a modlím se za bouřku.

4 0
možnosti
Foto

Bezva článek. Kdysi jsme pěstovali dost jablek a brambor, nyní tyto plodiny dovážejí rachotící stroje z dalekého světa. A to je obrovská chyba.

2 0
možnosti
EH

Protože jsme si zvykli mít všechno hned a za babku. Aby u nás někdo něco pěstoval za babku, museli bychom zavézt otrokářství (kromě mohutných dotací).

1 0
možnosti
DK

Máte pravdu, každý má pomalu 3 auta a jezdí v sídlištích, která jsou stará nejméně 30 let. Takže máme málo parkovacích míst, ale každé z těch autem startuje a přijíždí. Trávu sekáme stroji, které dělají pěkný randál...ale ono to jde tak rychle8-o. A teď je klid, plechový miláčci sedí ve stísněných poměrech na svých místech, tráva roste a já, když venčím pejska vidím a slyším. Všude kolem je božský klid, necítím nectíme neškodné spaliny a divme se, začínají kvést stromy, které jsou plné včel, po dlouhé době jsem viděla čmeláky a ptáci vyzpěvuji...jsou pěně vycpaní,protože po zemi leze dost hmyzu....A protože jsem stará, tak jsem si zavzpomínala na Zlín a Podvesnou...cesta byla úzká, protože auta nebyla a po cestě mezi domky snad jela motorka nebo kolo. Trávu sekal každý kolem svého domu kosou, takže asi jsem měla krásné mládíV

3 0
možnosti
FD

Radikálně snížit světelný smog!

0 0
možnosti
OB

Zavolejte do Dětmarovic nebo Opatovic ať na noc zhasnou kotel, pak jste ale dva dny bez proudu než tek kotel znovu nahodí ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2204x
Život je soubor náhod a rozhodnutí. Jsme tu jen na chvilku a je zbytečné se zabývat hloupostmi. Podstatné věci však chápeme až od určitého věku a na začátku života se trápíme naprostými podružnostmi. Užijme si každou vteřinu s těmi, které máme rádi.

Seznam rubrik