Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak ono se "najednou" řeší klima, protože lidem došlo, že tydýti typu Klause nemají pravdu a že je zde opravdu problém oteplováním.

Co dělá ta kapela-tedy chce přehodnotit svou produkci tak aby co nejméně v rámci možností zatěžovala ekologii- je rozhodně posun správným směrem.

Podstatou je to, že máme problém a lidstvo pokud chce přežít ho musí řešit a ten problém je oteplování a obecně změna klimatu.

0 1
možnosti

Celosvětová doprava se na globálních emisích podílí asi ze 14%. Z toho 2%jsou letecká doprava, 8%automobilová, zbytek lodní. To, co je největším zdrojem emisí skleníkových plynů je energetika. Takže o transport až zase tak nejde. Jde o to, z čeho se vyrobil ten proud do těch reproduktorů. Pokud poletí na turné, už dnes některé letecké společnosti nabízejí uhlíkovou neutralitu. Např. jeden člověk letící přez oceán vyprodukuje 4000 kg CO2. A vy už si v té letence zaplatíte vysázení tolik stromů, kolik vaše cesta vyprodukovala CO2. Je to jen příklad, těch cest jak zneutralizovat uhlík při přepravě je více.

0 1
možnosti
Foto

Samozřejmě, že uhlíková neutraita v letecké dopavě je nesmysl. To by za chvíli ty stromy nebylo kam sadit

0 0
možnosti

Pošlete Vaše nápady managementu CP...

3 0
možnosti

R^. Je to samozřejmě jejich úlitba aktuální idelogii. Vyděláno máme, tak můžeme být ušlechtilí:-).

3 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS